Пикантинки от света и у нас

Поредната доза настроение или поредицата „Размисли и страсти“ е вдъхновена от други пресни и по-отлежали клюки на известни личности по света и в България, ето и една малка част от тях:

Радина Караджова – актрисата е намерила лек срещу депресия. Самата тя споделя, че чете книги, които я избавят от стресови ситуации и тъжни моменти. Психологическата литература помагала на Радина да се избави и да се поучи на важни неща за живота. Книги за положително мислене и духовно израстване са любимата литература на българката.

Азис – Кралят на поп фолка у нас е рекламно лице на много неща, но вече и на фирма за почистване. Оказало се, че трябва да се водят дълги преговори, преди да бъде заснета рекламата на фирмата с Азис.

Принц Хари – оказало се, че младият принц е предпочитана звезда за партита на всички британци. Това станало ясно от направено проучване сред обикновени граждани на Великобритания. В списъка с любимци принц Хари е следван от кмета на Лондон, сестрата на Кейт Мидълтън, и актрисата Хелън Милър, семейство Бекъм са на пето място в класациите за предпочитани за парти компания.

Чарли Шийн – колкото и младолик и активен да е на екрана, 47-годишният актьор има 3 дъщери и двама сина, а най-голямата от тях вече му роди внук. Момиченце на име Луна.

Анастейша – американската поп певица се изправи и сечели битката с рака на гърдата. 44 годишната музикантка направи няколко поредици от операции, в които в крайна сметка се избави от коварната болест.

Елен  Колева – оказва се още в миналата година, че чаровната актриса има страст по индийските танци. Тя се запалва по тях от реалити формат. Така записва танци при известната Капка Кумар, а учителката всячески и помагала да овладее тънкостите на танцовото изкуство.

Захари Бахаров – в киното българският актьор, който е партнирал с известни актьори като Жан Клод Ван Дам и Том Еверет. Заедно те участвали в екшъна „Енимис Клоусър“. Режисьор на филма сниман в нашата страна е Питър Хайнс. Бахаров има и друго участие за филма „Мономентсмен“, заедно ще играе с Мат Деймън, Кейт Бланшет, Жан Дю Жареден, Бил Мъри и Дон Гудмън.