Светски клюки чак от Холивуд

Кой в наши дни не обича сутрешната доза с клюки от света на светските личности. И ако вие сте от онези, които докато си пият рано кафенцето, а с него вместо захар или мляко ползват Фейсбук и социалните мрежи за обсъждане на някоя и друга пикантна история, то предлагаме ви да научите нещо интересно и на това място.

Сандра Бълок – вече запаметиха красивата Холивудска актриса във восъчна фигура, облечена в дълга червена рокля и държаща портмоненцето си двете ръце. Восъчната отливка е предвидена за поставяне на Червения килим.

Статуята на Бълок ще бъде поставена редом до тези на Дженифър Анистън, Джони Деп, Лейди Гага и много други известни личности. Сега това попълнение се пази в Музей на мадам Тюсо в Холивуд.

Джордж Клуни смята, че вече е стар, защото е на 52 години. Според него всеки сам избира, кога е време да сложи край на кариерата си. За Джордж Клуни момента да се оттегли от актьорската сцена наближава, но това не го кара да спира да мечтае за режисьорска слава и продуцентски изяви. Дори опита му до момента показва, че зад гърба му стоят 6 успешно развиващи се филмови продукции и един тв сериал. През 2015 г. се очаква Клуни да заснеме последният си филм, в който играе главната роля, а той се казва Tomorrowland.

Скарлет Йохансон е 29 годишна актриса, която смело взе Оскар за „Сезар“, а папараците дори говорят, че получаване на френският приз, до голяма степен се дължи на съпругът й, който е французин по националност и носи името Ромен Дориак.

Джейсън Стейтмънт – секссимволът от няколко години насам, участващ в главните роли на редица екшъни ще се ожени за моделът Роуз Хънктингтън Уайтли. Планува се сватбата им да е през лятото на настоящата година и в имението на красавицата. Родом от Девър, Великобритания, Стейтмън и Роузи смятат да живеят в Ню Йорк.